Kao sto sam vam rekla dosla sam do jos informacija o Srbiji ... Nocas sam uspela da pricam sa Rosy ( Carlos y Rosy su bili predstavnici HEFCA-e na VIP satanku Roptusa ) ...
Glavna stvar je u tome da je su Televisa i Roptus zainteresovani da udju na nova Evropska trzista , prvi korak je da se plasira novela Rebelde , koja je prodata Srbiji i ima zaista mnogo uspeha trenutno ... ( novela se trenutno emituje u oko 54 zemlje sveta ) ... naisli su na dobar odjek publike i imaju namere da dalje nastave promociju grupe RBD ... ove dve kuce su vrlo zainteresovane da se pojave na Srpskom trzistu , ali sta je glavana stvar ... da bi grupa RBD stigla i kod nas mora da postoji i u Srbiji zainteresovana strana , odnosno neka firma , koja zeli da ih angazuje i dovede ... zbog toga kazem imaju veliku zelju i spremni su da dodju ovde ali mora postojati neko odavde ko ce dogovoriti celu organizaciju i ko ce ih angazovati ... ako u srbiji ni jedna firma ne bude zainteresovana za to dzaba ce biti to sto su oni spremni da dodju i sto mi zelimo da oni dodju ... znaci da se mora raditi na promociji grupe RBD kod nas ... to bi znacilo prvo da se moraju pojaviti original diskovi grupe na nasem trzistu i da pirateriju barem sto se tice RBD moramo potisnuti , da bi ovo uspeli mora da postoji treznja za nihovom diskografijom , mora se pisati izdavackom kucama u Srbiji odnosno prodavnicama cd i zahtevati da se pojave u prodaji diskovi grupe RBD ... to je prvi korak ( ja cu pisati Gillermu Rosas -u o tome kakav ovde postoji problem oko nepostojanja cd-ova kao i Pedru i pokusati da vidim sta se tu moze uciniti ) ... Ako neko zna da li u Srbiji eventualno postoji neko predstavnistvo EMI-a molim vas neka mi javi bilo bi jako dobro kontaktirati ih , posto su oni izdavacka kuca RBD ...
druga bitna stvar je to da se mora raditi na promociji RBD , to bi od prilike znacilo da je potrbno traziti da se njihova muzika pocne pustati na radiju , da sto vise mi pricamo o njima sa svojim prijateljima ( naravno dobre stvari da pricamo , losi tracevi bas nisu od koristi , kao sto to rade TV Novele ) , da se utice na stampu da pisu dobre stvari i novosi o grupi itd. ...
Ovo sve ja necu moci sama da uradi posto zahteva jako mnogo vremena i kontaktiranje mnogo ljudi ... ja cu na sebe preuzeti taj deo da kontaktiram predsednika Roptusa kao i Pedra i zamolim ih za pomoc oko toga da i na nase trziste stignu cd-ovi i staviti se njima na raspolaganje ... devojke koje znaju spanski bi bilo dobro da pisu Pedru o tome kako RBD u Srbiji svaki dan ima sve vecu podrsku , da bi nas oni imali non stop u vidu ... zamolila bih vas da se nekako organizujemo oko slanja mail-ova i svim vaznim kucama u Srbiji koje su organizatori koncerata kada neke strane zvezde dolaze kod nas , jer jedino ako su oni zainteresovani da nam dovedu RBD od toga moze biti nisto ( a da bi njih zainteresovali mora da postoji jako velika traznja za grupom , sto zaci da sto vise ljudi trazi nastup grupe) , a bilo bi dobro pisati i kucama koje izdaju albume stranih izvodjaca o tome da zelimo i RBD konacno na trzistu ...
za sada toliko trenutno mi je glava prepuna ne znam da li sam vam sve napisala ako se jos neceg setim sto sam zaboravila napisacu vam naknadno... nadam se da cete imati razumevanja ... sada je timski rad najbitniji ... molim vas da mi napisete ko bi koji deo mogao da preuzme na sebe ...
ja cu se truditi da uvek imam nove informacije i da vas obavestavam o svemu , posto sam u direktnom kontaktu sa ljudima na vrhu naseg internacionalnog kluba i oni me stalno obavestavaju o bitnim novostima ...
mil besos bbs
SLUSAJTE me sada svi !!!!!! DA bi pomogli aleksandri potrebna je vasa pomoc! Sta sledece treba da radite!!!!! Obavestite sve vase poznanike koji su isto fanovi RBD-a o obavezama koje treba svi zajedno da obavimo da bi uspeli da dovedemo naj bolju grupu RBD! To je za pocetak..... sledece.... neka svako od vas obidje sve muzicke prodavnice i neka trazi CD-RBD-a ,zatim neka to ponovi par puta u nedelji a posle se detaljno raspita o tome kada ce dobiti! Ako treba budite im i malo dosadni sa skoro svakodnevnim posecivanjem i ispitivanje ali to ce imati efekta!